PUNONI ME NE

Dhuroni kohën tuaj për EDS
Dhuroni kohën tuaj për EDS, është iniciativa e re e cila synon grumbullimin dhe menaxhimin në kuadër të veprimtarive të fondacionit dhe jo vetëm të një prej aseteve më të rëndësishme siç është koha.

Aktivitetet tona shtrihen në fusha të ndryshme të shoqërisë civile duke filluar nga sporti, arti, kultura dhe të përfunduara me teknologjinë kështu që çdo orë e dhuruar nga ju do të jetë më se e vlefshme dhe nuk do të shpenzohet kot.

EDS me këtë iniciativë u drejtohet profesionistëve, studentëve dhe secilit që do të ketë dëshirën të ndihmojë në kohën e tij dhe të vlerësohet për të gjithë shoqërinë.

Donate Time At EDS FOUNDATION

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds