Aktivitet social – sportiv në Kutalli

Fondacioni EDS organizoi me datë 12 Maj 2006 një aktivitet social-kulturor në qendrën e Kutallisë, Drenovicë vendodhja e të cilës është pranë qytetit të bukur të Beratit. Ky aktivitet u mirëprit nga banorët e Kutallisë. Qellimi i këtij aktiviteti ishte nxitja dhe mbështetja e talenteve të reja në fushën e sportit si, futbollit, basketbollit dhe voleibollit. Në fund të ndeshjes u shpërndanë cmime simbolike skuadrës fituese. Ky aktivitet solli një atmosferë festive në qendrën e vogël të Drenovicës.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds