Aktiviteti i Himarës

Fondacioni EDS në bashkëpunim me shoqatën Italo shqiptare ANIA organizoi:Art Kontakt 4
E shtunë 22 Korrik 2006, Himarë
Program
· Koncert i “Galere di Fiandra e di Siria”
· Performance multimedial i Dj “Don Pasta” (kuzhinë live, poezi, dj-set dhe video)
· Shfaqje e dokumentarit “Në krahët e luanit ”

Me mbështetjen e Fondacionit EDS ,
Sponsor:
R&T Group
Falenderohet në mënyrë të vecantë: Ra studio
Organizuar nga: Shoqata kulturore Italo-Shqiptare A.N.I.A
Drejtues projekti: Andi Tepelena
Kordinator: Arben Canole
Veprimtaria u zhvillua në kuadrin e edicionit të katërt të Art Kontakt
(www.artkontakt.it)
Info: Tel 042 275609, Fax: 042 275 605
E-mail: info@eds-foundation.org
www.eds-foundation.org

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds