Albanian Coast Trip 3- 2013

Perfundoje me sukses edhe kete vite ALBANIAN COAST TRIP 3- 2013!!
Nje aventure e cila filloi ne plazhet ranore dhe te virgjer te Velipojes dhe perfundoje ne magjine e Butrintit antike.

Fondacioni EDS mundesoi udhetimin e EDS Angel’s te cilat shoqeruan pergjate gjithe udhetimit pilotet duke ju sjell fat dhe siguri.

Ndiqni komplet udhetimin :
Date : 15 shtator
Top – Channel TV ne Emisionin Eskluzive

Main Partners te Albania Coast Trip 3:
Fondacioni EDS
Federata Shqiptare Aeronautikes

Partners:
Farma Net Albania/ Yxaiio-Pheromones

Media Partner:

Top-Channel Tv- Emisioni Eskluzive

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds