Art-Kontakt

Pershendetje Miq,
Art Kontakt ka festuar 10 vjetorin e krijimit me nje larshmeri eventesh dhe aktivitetesh me art bashkohore.

Fondacioni EDS ka qene prane Shoqates Kulturore Art Kontakt qe nga themelimi i saj duke suportuar financiarisht dhe logjistikisht aktivitetet e saj dhe artin, i cili realisht eshte i brisht dhe ka nevoje per nje mbeshtetje te vecante dhe te dedikuar.

Urimet me te mira shkojne per themeluesin dhe drejtuesin e ART KONTAKT Z. Andi Tepelena per punen e palodhur.

Aktivitet e zhvilluara: 4-6 dhjetor 2013

4 Dhjetor:

Tek Blloku ish-Manhatan

Ora 18:00 Hapja Eventit ” Fragile Limits”
Ora 20:00 Ish New Berlin

5 Dhjetor :

Muzeu Historik Kombetare

Ora 17:00 – 20:00 Art Performance

6 Dhjetor:

Galeria Kombetare Arteve

Ora 10:00 – 12:00 Prezantimi i librit ” Renia Faustit ”
Ora 17:00 – 21:00 Art Performance

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds