Ekipi i basketbollit “EDS” meshkuj (të rritur)

Skuadra e Basketbollit të Fondacionit `EDS` morri pjesë në Kampionatin Kombëtar Shqiptar për 2 sezone, 2003-2004 dhe 2004-2005 duke u renditur respektivisht në vendin e 8-të dhe të 7-të ndër 14 skuadrat pjesëmarrëse.
Skuadra e Basketbollit të Fondacionit ‘EDS’ synon të kënaqë tifozët e saj duke organizuar ndeshje të shkurtra me kohë të pjesshme. “Kjo është një metodë shumë e mirë për të tërhequr spektatorët gjatë kampionatit në Pallatin e Sportit”…. Erdal Borova.

(Sporti Shqiptar 21 Mars 2005)

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds