Forcimi i Policimit në Komunitet në Shqipëri (SCPA)

Fondacioni EDS ne Bashkepunim me Programin “Forcimi i Policimit në Komunitet në Shqipëri” (SCPA) financuar nga Qeveria Suedeze nëpërmjet Agjencisë Ndërkombëtare Suedeze për Zhvillim dhe Bashkëpunim (Sida) i cili zbatohet në Shqipëri nga kompania FCG Sweden kane filluar projektin e perbashket “Fuqizimi i nderveprimit te komunitetit me Policine” Ky projekt do te zhvillohet ne qarqet Vlore, Lezhe, Durres, Sarande. Per me shume ndiqni faqen tone https://www.eds-foundation.org/

#safe #tesigurtmebiciklete #savelife #albania #scpa

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds