#HourOfCode ne shkollen “Arben Broci”

Ora e kodimit u zhvillua sot ne ambientet e shkolles se mesme “Arben Broci”. Duke shfrytezuar kohen qe cdo person mund te dhuroje ne banken e kohes www.bankaekohes.org kesaj radhe oren e mesimit e zhvilloi Ilda Gjona, e cila ka perfunduar studimet ne Fakultetin e Teknologjise se Informacionit, Inxhinieri Telekomunikacioni. Deshira e saj perkon me vullnetin e nxenesve te ish shkolles se saj ku cdokush ne cfaredo moshe duhet te kete akses ne kompjuter per te mesuar bazat e programimit per te siguruar nje karriere te suksesshme dhe pse jo te punosh ne kompanite me te medha te Tech.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds