Konferencë mbi pasurinë kulturore të Malit të Zi

Koordinon Andrea BonifacioSalla e Këshillit Bashkiak, Ca` Farsetti, Venezia
Venecia, E martë 2 nëntor 2004 ora 15,00
Histori, Arkitekturë, Ambient
Prezantim i librit:
“Perasto: 300 vjet vetmi”
Marrin fjalën autorët:
Aleksandra KAPETANOVIC Expeditio
Biljana GLIGORIC Expeditio
Pas diskutimeve:
Mali i Zi dhe Venecia: një lidhje historike
Pasuria artistike, historike, ambientale, turistike-kulturore
Morën fjalën:
Domenico PATASSINI, IUAV Dipartmenti i Planifikimit
Chiara FRISON Ca`Foscari,Master i Turizmit Kulturor i pellgut Mesdhetar
Giampaolo RALLO Ca`Foscari-Egart, ekspert i Ministrisë së Ambientit
Pietrangelo PETTENO` Marco Polo System Geie

In bashkëpunim me MARCO POLO SYSTEM GEIE, ONG EXPEDITIO
Nën Patronazhin e Rajonit Veneto dhe Qarku i Venecias

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds