Në krahët e luanit – një udhëtim për tu bashkuar

E diel 23 Korrik 2006, Shkodër
Programi i ditës
· Pritja e ekuipazhit venecian
· Vizita në Kalanë e Rozafës, Fototeken Marubi, Liqenin e Shkodrës. (filmime, intervista)
Programi i mbrëmjes
Ora 20.30, Konsullata Italiane, Shkodër
· Hapin veprimtarinë: Kryetari i Bashkisë së Shkodrës, Maurizio Crema – gazetari i “Il Gazzettino”, ideatori i projektit kulturor “Në Krahët e Luanit”, Renis Tërshana -President i Fondacionit EDS
· Koncert i grupit venecian “ Galere di Fiandra e di Siria”
· Koncert me ansamblin e këngës popullore qytetare shkodrane
· Koncert i këngëtarit shkodran Frederik Ndoci
· Shfaqje e dokumentarit “ Në krahët e luanit”
· Vijon një koktel
Me mbështetjen e Fondacionit EDS,
Sponsor
R&T Group,
Falenderohet për bashkëpunimin:
Konsullata Italiane në Shkodër dhe konsulli Roberto Orlando
Creativity City, Ra studi, Marco Polo System
Realizon: Shoqata kulturore Italo-Shqiptare A.N.I.A
Drejtues projekti: Andi Tepelena
Kordinator: Arben Canole
Kjo veprimtari zhvillohet në kuadrin e edicionit të katërt të Art Kontakt
(www.artkontakt.it)
Info: Tel 04 238977, Fax: 04 274 605
E-mail: info@eds-foundation.org
www.eds-foundation.org

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds