Rally Albania 2009

Në Qeshor 2009 R&T Grup dhe EDS Foundation sponsorizuan Rally Albania që është një garë jashtë-rrugës për motorrat, quads (motorrat me 4 rrota) dhe makina që për shtatë ditë konkurojnë kundër njëri-tjetrit dhe kohës ne një reliev të vështirë.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds