TEDx Tirana Official 2013

EDS Foundation Albania permbylli me sukses projektin e saj te me te fundit “TEDx Tirana Official 2013”. Ne rolin e Partnerit Kryesore te eventit, Fondacioni EDS mbeshteti financiarisht zhvillimin e ketij projekti duke I suportuar organizatoret ne zhvillimin me sukses per here te pare ne Tirane dhe Shqiperi te TEDx TIRANA OFFICIAL 2013. After-Party Tedx Tirana Official 2013 U zhvillua ne hollin e mbrapshem te te Muzeut Historik Kombetare ku te ftuarit e Tedx Tirana por edhe miq te shumte gazetare dhe profesioniste te fushave te ndryshme te Fondacionit EDS I bashkuan festes dhe paten mundesine te degjonin live perfomancat : 1. Eclesio Ramos Bossa Nova ( brazil) 2. Vikena Kamenica & Band 3. Banda Frymore e Fatos Qerimit 4. Dj Mimi Atmosfera e krijuar ne festen e Tedx Tirana Official ishte shume speciale dhe ndryshe nga gjithe aktivitetet e tjera te ketij lloji me pare. Per disa ore me radhe Muzeu Historik Kombetare u gjallerua nga tingujt e muzikes Jazz, Bossa Nova dhe muzikes elektronike te luajtura nga Dj I ftuar per mbremjen. Fondacioni EDS, nisur nga suksesi I Tedx Tirana por edhe nga aktivitet e meparshme te organizuar prej tij, do vazhdoj te promovoje vlerat dhe rendesine e Sportit, Artit dhe Kultures ne shoqerine shqiptare. Me qellimin per te permisuar cilesine, rritur vemendjen dhe pjesemarjen e publikut ne keto

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds