Tirana 48 Hour Film Project

”48 Hour Film Project” është një fenomen kulturor botëror dhe një institucion internacional, që organizohet në 81 qytete të botës me një sukses të jashtëzakonshëm, duke ju ofruar kineastëve të rinj dhe të talentuar mundësinë për t’u shprehur, duke ju siguruar vizibilitetin botëror dhe lidhje me festivalet më prestigjoze të filmit në botë, si Festivali i Cannes, ku fituesit do të prezantohen në një seksion të veçantë.Fondacioni EDS ishte një nga sponsorat kryesorë të këtij eventi.

 

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds