WWS: Me pilotet e Aeronautikes Shqiptare

EDS Foundation organizoi eventin promovues per pilotet e Aeronautikes, nje dite perpara kampionatit shqiptare te fluturimit qe u zhvillua ne qytetin e Gjirokastres. Te ftuar ne aktivitet ishin qytetare te gjirokastres studente dhe te rinje nga shkollat e mesme.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds