Our
Projects

Our
Projects

Steelwings MOTOFEST 2018

The tradition continues… This year, like every year, MotoFest has come to Tirana with all its magic. This spectacle gathers and invites to join us all lovers of Harley Davidson, motorcycle adventures and rock music safety. Three days of atmosphere, pace, complete and adrenaline.Innovations and surprises for all present throughout

Read More

City Break Festival – MF17

We believe that more than anything else, Tirana should offer quality vacations. This reality is difficult to define because the criteria are relativized according to the satisfaction of the individuals and necessarily the diversity and the creative offer are what harmonize a community to make it as positive and solidary

Read More

Steelwings MOTOFEST 2018

Tradita vazhdon... Edhe sivjet si çdo vit  tashmë vjen në Tiranë me gjithë magjin e tij  MotoFest. Ky spektakel  mbledh dhe fton të bashkohen me ne të gjithë dashamirësit e Harley Davidson, aventurave me motorra dhe sigurisht muzikës rrok  .  Tre ditë plotë atmosfer, ritëm, të ftuar  dhe adrenalinë.Risitë dhe

Read More

Foto imazhe të Arkivit Marubi

Me rastin e fundvitit 2005, Fondacioni EDS, në bashkëpunim me Fototekën Marubi, mundësoi realizimin e 10.000 kartolinave me foto të fototekës Marubi, në qendër të të cilave janë pamje nga:[list type="chevron"] Qyteti i Shkodrës (Ded Jakova 1932)List item 1 Gruaja katolike nga Shkodra (G.Marubi 1937) Kostum gruaje muslimane(Ded Jakova 1936)

Read More

Festival i Artit në kalanë e Ali Pashës

EDS Foundation në bashkëpunim me Art Kontakt, organizuan Festivalin Nderkombëtar të Artit më 10-13 Gusht 2007 Ky festival arti u realizua duke përdorur teknika të reja artistike, dvd video, performanca, instalacione, fotografi, balet modern, muzikë eksperimentale etj. Ambjenti i realizimit të aktivitetit u bë kalaja sugjestive e Ali Pashë Tepelenës

Read More