48 hours film project

Fondacioni EDS mbeshteti konkursin kinematografike ” 48 Hour Film Project” nga producenti i mirenjohur dhe aktori talentuar Robert Aliaj Dragoti.EDS ishte ne rolin e partnerit kryesore te aktivitetit dhe mundesoi qe ky konkurse te kishte dhe kompensim monetare per 3 cmimet e para.
[list type=”chevron”]

  • 1. Grupi Retrovision 25 Cmimi i pare :50 000 leke SHPETIM BACA
  • 2. Grupi Kurkund Cmimi i dyte : 30 000 leke REGIS CANAMERI
  • 3.Aktori me i mire: Cmimi 20 000 leke GENTIAN DECKA

[/list]
Fondacioni EDS do vazhdoj mbeshtjetjen per keta artiste te talentuar te cilet meritojne vertet te perkrahen dhe jo vetem moralisht.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds