Ekspozitë e skulptores Erisa Bekteshi

Fondacioni EDS sponsorizoi ekspozitën e skulptores dhe piktores Erisa Bekteshi e cila u hap më datë 6 Qershor, 2012 në orën 18:00.
Ne te u shfaqen skulptura në 3D, skuptura ne reliev dhe piktura.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds