Albanian Riviera from the Sky ( 6 qershor 2013 )

Fondacioni EDS promovoi “Albanian Riviera from the SKY”, librin më të ri nga Alket Islami. Miq të Alketit dhe Fondacionit, u mblodhën në një fest-show përballë Galerisë së Arteve, për të uruar përmbledhjen me pamje mahnitëse nga bregdeti i Shqipërisë tonë.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds