Cross Country

Cdo fitore ka heronjte e saj!
Nje qytet behet me i mire kur njerezit fillojne dhe behen me te mire.
Nje falenderim i vecante shkon per amatoret e gares te cilin dhane nje shembull te larte qytetarie. Me profesione nga me te ndryshmet si mjek, avokat, sipermarres dhe shume aktiviste te shoqerise civile dhane nga koha dhe energjite e tyre.
Me Shtegun e Gjelber Tirana ka nje vlere te shtuar ne oferten e saj turistike dhe rikrijuese , per banoret e saj ne radhe te pare dhe per turistet e huaj dhe vendas.

Falenderime

Organizatore:

1. EDS Foundation
2. Federaten Shqiptare te Ciklizmit
3. Bashkia Tirane
4. Agjensia Parqeve dhe Rikreacionit
Partner Kryesore
1. Proton Group Albania
2. Farma Net Albania
3. Port-Albania
5. Hygeia Hospital Tirana – HHT

Partner Mediatik

1. RADIO TELEVIZIONI SCAN

FALEMINDERIT
EDS Staff

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds