Ekspozitë e fotografit Armand Sallabanda

Ai ka një sens të rafinuar artistik me kreativitet të jashtëzakonshëm. Ai është një mixues shumë i mirë i të bukurës me artin. Ai është një magjistar i kamerës dhe padyshim një ekspert në portretet e femrave. Modelet e tij janë mahnitëse. “Armandi e kthen fotografinë në një thesar impresionues me ngjyra të mrekullueshme dhe me nje kompozim perfekt” – thotë një artdashëse e tij.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds