Festivali i Inovacionit

Kompania R&T Group dhe Fondacioni ” EDS” moren pjese ne festivalin i Inovacionit Tiranë në datat 18-20 Shtator, 2018.

R&T dhe “EDS ” ne partneritet me Dhomen e Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës, Bashkinë e Tiranës, Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë, Ministrinë për Europën dhe Punëve të Jashtme, Protik, Dhoma Austriake e Tregtisë në Shqipëri (WKO), Dhomat Rajonale në Ballkan, G77, UNIDO etj. Mbi 500 pjesëmarrës nga i gjithë rajoni u bashkuan për të promovuar dhe prezantuar praktikat më të mira, idetë dhe projektet e reja në Tiranë.

R& T shpk u prezantua ne kategorine Teknologji me projektin e perbashket me Kompanine italiane GLOBI HI-Tech srl.

Fondacioni EDS u prezantua ne kategorine Turizem ku si pjese e prezantimit mund te ndiqni videon me poshte:

https://www.youtube.com/watch?v=mLzK7BGiYhs&t=46s

Gjate diteve te Festivalit pati nje interes te madh per produktet e prezantuara nga R&T dhe kompania Italiane.

Me poshte mund te ndiqni dhe intervisten e dhene per Business Magazine.

https://www.youtube.com/watch?v=_tADt29HtUk&feature=youtu.be

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds