Foto imazhe të Arkivit Marubi

Me rastin e fundvitit 2005, Fondacioni EDS, në bashkëpunim me Fototekën Marubi, mundësoi realizimin e 10.000 kartolinave me foto të fototekës Marubi, në qendër të të cilave janë pamje nga:[list type=”chevron”]

  • Qyteti i Shkodrës (Ded Jakova 1932)List item 1
  • Gruaja katolike nga Shkodra (G.Marubi 1937)
  • Kostum gruaje muslimane(Ded Jakova 1936)
  • Femer me kostum (Kel Marubi 1912)
  • Famili Dukagjinase (Ded jakova 1937)
  • Pjaca në derjtim të dugajve të reja (Shan Pici 1936)
  • Burrë nga Shkodra me fitan e me margjyle (Pjetër Marubi 1892)
  • Pamje nga Shkodra (Ded Jaova 1932)
  • Pamje e lulishtes popullore dhe e rrugës para sa (Ded Jakova 1938)
  • Kostum gruaje katolike (Pjetër Marubi 1885)

[/list]

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds