EDS Foundation dhe Vodafone Albania organizojne aktivitetin me titull “Internet i Sigurt”

EDS Foundation dhe Vodafone Albania organizojne aktivitetin me titull “Internet i Sigurt” me rastin e dites se internetit te sigurte (SID 2013)-Aktiviteti zhvillohet ne Akademine e Arteve salla Black Box date 11 Shurt 2013 ora 18:00-19:00. Ky udherrefyes eshte pjese e angazhimit tone per tju mbrojtur ju dhe familjen tuaj ne boten dixhitale dhe pjese e axhendes se Vodafone Albania per “Pergjegjshmerine e Korporates” Internet i Sigurte Komuniteti i botës dixhitale rritet çdo ditë dhe duket se shumica e të rinjve ecen me hapin e zhvillimeve teknologjike duke përfituar nga të mirat që ofron teknologjia e re për edukimin e tyre, kohën e lire dhe karrierën e ardhshme. Detyra jonë si prindër është t’I tregojmë rrugën e drejtë për marrjen e informacionit të sigurtë dhe të përgjegjshëm nga rrjeti, si dhe t’I ndihmojmë që të dine të përballen me risqet që hasin në rrjet. Vodafone Albania ka ndërtuar nje udhërrëfyes ne faqen e vet te web-it qe eshte vendi ku mund të mësoni si të trajtoni teknologjinë më të fundit, të përfshiheni në ato çka bëjnë fëmijët tuaj në rrjet dhe t’I ndihmoni të ruajnë kontrollin kur përballen me sfida të mundshme. Per me shumeshikonine :www.vodafone.al/isigurt Qellimi I ketij aktiviteti eshte pikerisht sensibilizimi I shoqerise qe te perdori keto instrumenta per ta bere internetin qe perdoret masivisht nga te rinjte me te sigurte dhe te kontrollueshem.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds