#HourOfCode ne shkollen “Asim Zeneli”

Nisma #HourOfCode zhvendoset ne jug te Shqiperise, ne gjimnazin e pergjithshem te Gjirokastres “Asim Zeneli”. Banka e Kohes jep frytet e saj ku te rinjte nga bota e Teknologjise se Informacionit me kohen e tyre te dhuruar japin nje ore leksion/seminar ne laboratorin e Informatikes ne shkolle. Struktura dhe menyra se si eshte ndertuar faqja online code.org u pelqen dhe eshte mjaft e lehte per tu perdorur nga cdokush.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds