9TH PARAGLIDING ACCURACY CHAMPIONSHIP

ASAMBLEJA PLENARE FAI-it
Në asamblenë plenare të FAI-it, zhvilluar në Beograd në vitin 2014, Shqipëria fitoi garën për organizimin e Kampionatit të 9-të Botëror
të Fluturimeve të Lira Paragliding në disiplinën në Precizion.
Për ketë organizim konkuruan 3 shtete, ku Shqipëria arriti të triumfojë në 2 raunde.
Propozimi i Shqipërisë doli fitues, duke mundur
në raundin e parë propozimin e Kinës dhe në raundin final, Gjermaninë.
Ky është eventi më i madh Ndërkombëtar i Sporteve të Ajrit në vendin tonë dhe kampionati më i rëndësishëm i këtyre niveleve për çdo sport.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds