#HourOfCode ne shkollen “Ernest Koliqi”

Programi code.org gjen hapesira jo vetem ne gjimnazet publike por edhe ne ato private.#HourOfCode zhvillohet ne laboratorin e Informatikes ne shkollen 12-vjecare “Ernest Koliqi” me pjesemarres nxenes te klasave te ndryshme.
Nje bisede interaktive me nxenesit te cilat jane te prirur dhe kane mjaft deshire te mesojne cdo dite e me shume rreth botes se kompjuterave, botes se programimit.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds