Nisma per te blere nje piano

Pershendetje Miq,
Me kenaqesi ju njoftojme qe ne mbledhjen e sotme te Bordit Drejtues te Fondacionit EDS u vendos qe :

1. Te jepet kontributi financiar ne shumen 300 000 (Lek) per “Nismen per te blere nje piano” te filluar nga pedagoget e Universitetit te Arteve , per te pajisur me nje piano te re Yamaha C7 , e cila do te perdoret nga studentet per Koncerte dhe arsyje didaktike.

2. Mbeshtetjen e vazhdushme ne ndihme te nismes per te siguruar shume e nevojshme prej 35 000 (Euro) per blerjen e Pianos.

Urojme dhe shpresojme qe te kete nje sensibilizim me te gjere te gjithe komunitetit per nismen ne fjale. Kosto e nje investimi te tille eshte e nevojshme dhe e domosdoshme qe studentet e Universitetit te Arteve te mesojne dhe punojne ne kushte dinjitoze si te gjithe bashkemoshataret e tyre ne Shqiperi dhe jashte.

*Donacioni do behet ne llogarine e Grepi.al ne ditet ne vazhdim.

https://www.grepi.al/produkti/16017/piano-profesionale-yamaha-c7

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds