#HourOfCode ne shkollen “Sinan Tafaj”

Zgjerohet cdo here e me shume rrjeti i shkollave pjesemarrese ne nismen per te futur ne kurikulen mesimore Shkencat Kompjuterike. Layout Hi Tech ne laboratorin e informatikes te gjimnazit “Sinan Tafaj” e gjendur ne qender te Tiranes. Programimi duhet te jet i aksesueshem nga te gjithe dhe ne cdo kohe pa qene e domosdoshme te kesh apo jo njohuri te thelluara ne kodim. Projekti vazhdon ne shkollat 9-vjecare dhe te mesme te territorit te Republikes se Shqiperise. Dhuroni kohen tuaj per te qene ne ndihme te te gjithe femijeve e te rinjve shqiptare qe te jene pjese e teknologjise se sotme!

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds