#HourOfCode Qemal Stafa

Hour Of Code ne gjimnazin e pergjithshem Qemal Stafa.
Eventi i fundit para javes se kodimit 8-14 Dhjetor 2014 u zhvilluar prane ambienteve te shkolles se mesme prane qendres se Tiranes, Qemal Stafa.
Nxenesit e kishin shume te thjeshte oren e pare te kodimit dhe i dhane zgjidhje cdo mesimi per vendosjen sic duhet te puzzle-ave. Oren tjeter njohurite do te thellohen akoma me shume dhe individualisht do kene mundesi te ruajne detyrat e tyre online nepermjet platformes online Code.org.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds