Festival në kalanë e Bashtovës

Sponsorizuar nga R&T dhe me mbështetjen e Fondacionit EDS Festival në kalanë e BASHTOVËS
13-14 Qeshor 2009 Art
Etno-Pop music
Dans modern
Teatër-Poezi
Ankand pikture
Projeksione kinematografike
Muzikë elektronike

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds