Interneti i sigurte – Edicioni II 22.02.2013

Evenimenti i dates 22.02.2013 “Interneti i sigurte – Edicioni II” Foundacioni EDS ne bashkepunim me Vodafone Albania organizuan ne sallen Black Box prane Akademise se Arteve ” Internet i sigurte- Edicioni II” Te ftuar nga bota medias dhe eksperte te marketingut dhe komunikimit referuan mbi efektetet direkte dhe indirekte te Internetit ne jeten tone dhe menyren per ta bere me te sigurte perdorimin per femijet tane. Publiku qe mbushi sallen ishin kryesisht Prinder me femijet e tyre te moshave te ndyshme.Enio Civici – Moderatore i emisionit Argumente + ne Scan Tv ” Sfidat e shoqerise ne informacion dhe ekonomi” Pare me lenten e nje gazetari me profil ekonomik, Enio evidentoi sfidat neper te cilat shoqeria civile po kalon si pasoje e inovacioneve ne teknologjine e informacionit .Formalizimi i sektorit , legjislacionet ne fuqi dhe direktivat nga Komuniteti Europian ne mbrojtje te minoreneve. Jerina Lalaj – Drejtoresha Shitjeve & Marketingut ne RTV AS ” TV vs Social Media” Nje krahasim teknik dhe profesional midis mediave tradicionale si TV, radio dhe gazetat me mediat moderne si Mediat Sociale, Blogjet dhe motoret e kerkimit. Komplementare apo te kundert? Femijet para TV dhe Femijet Online,ku jane ata me te sigurte. keto dhe te tjera te trajtuara ne funksion te sigurise se femijeve ne perdorimin e internetit. Anisa Kaltanji – Perfaqesuse nga Vodafone Albania Prezente dhe ne Edicionin I , percolli tek publiku te rejat qe po sjell Vodafone ne treg dhe rritjen e sigurise per femijet ne lidhje me perdorimin e internetit neper smartphone. Rritja e kontrollit prinderore te aktiviteteve qe femija zhvillon online nepermjet informimit femije prinder mbi teknikat e kontrollit.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds