Koncert sinfonik “Pranverë 2010”

Stina Koncertore e PranverësKoncert sinfonik në Akademinë e Arteve nën pjesëmarrien e solistes Merita Rexha-Tërshana dhe dirigjentit Alqi Lepuri
Shupo, Sokol – “4 Tablo Sinfonike”
nr.3 Trimat e Nënës
nr.4 Vallëzon Shqipëria
Zadeja, Cesk- Koncert për Pjano dhe Orkestër
Last, Franz- “Preludet” Poeme Sinfonike nr.3

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds