Ekspozitë e piktorit Shpend Bengu

Shpend Bengu është një artist Shqiptar, lindur me 12 maj të 1962 në Tiranë dhe i diplomuar si piktor në Akademinë e Arteve të bukura pranë Liceut Artistik. Ai është bashkëpunëtor aktiv në universitetin e Calabrisë si dhe ne institucione te tjera publike te Rajonit të Calabrisë si ekspert në dizajn grafik, pikturë, teknikë të multimedias. Ai promovon vlerat e kulturës shqiptare në aktivitete të artisteve të ndryshëm.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds