Konkurs per artistin me te mire!

Konkurs per artistin me te mire!
Fondacioni EDS organizon gjate diteve te 9th Paragliding nje konkurs per fotografi dhe video.

Rregullat e konkurseve 9Th Paragliding:

Kap momentin më të bukur gjatë zhvillimit të eventit 9ThParagliding 2017 dhe merr pjesë në konkursin e fotografisë dhe videos.

KONKURS FOTOGRAFIE

Fondacioni EDS do të krijojë në FB event në Facebook një album me këto foto të cilat do të votohen gjatë 3 ditëve.

Të gjitha fotografitë e realizuara nga ju gjate aktivitetit duhet te bëhen upload në faqen tuaj personale në facebook dhe instagram me hashtag #9thParagliding dhe gjithashtu duhet të dërgohen në adresën
info@eds-foundation.org

Fotografia me më shumë pëlqime (like) ne facebook, fiton një SanDisk Kartë memorie 16 GB, 30MB/s Ultra 10.

Fotografia me më shumë pëlqime ne instagram, fiton një SanDisk Kartë memorie 16 GB, 30MB/s Ultra 10.

KONKURS VIDEO

Fondacioni EDS do të krijojë në FB event në Facebook një album me këto foto të cilat do të votohen gjaë 3 ditëve.

Të gjitha filmimet tuaja pa nderprerje me kohezgjatje rreth 10 – 15 sekonda duhet të bëhen upload në faqen tuaj personale në facebook dhe instagram me hashtag #9thParagliding dhe gjithashtu dërgohen me email në adresën info@eds-foundation.org

Filmimet më të mira do të përdoren për të realizuar një video finale të këtij konkursi.

Nëse filmimi juaj do të përzgjidhet të bëhet pjesë e kësaj video, ju do të merrni dhuratë një SanDisk Kartë memorie 16 GB, 30MB/s Ultra 10.

Perzgjedhja e videove do te realizohet nga juria e përbërë:

Z. ILIR BUTKA, Z.Fatjon Plaku Z. ALKET ISLAMI, Z. Andamjon MURATAJ

RREGULLA TË PJESËMARRJES

Çdo material dorëzohet në adresën info@eds-foundation.org deri në datë 15 Maj.

Filmimi duhet të jetë HD, 10 -15 sekonda, i vazhduar dhe jo montazh (one shot video).

Nëse filmimet realizohen me telefon, telefoni duhet mbajtur horizontalisht.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds