“KONKURSI – Shprese”

“Shprese”
“Per njeriun e mencur cdo dite lind jete e re “

EDS foundation ne bashkepunim me Albatross Media ,do te sjellin per ju ,per here te pare ne shqiperi projektin me madhor te bere mbi temat sociale ,qe prekin jeten e gjithsecilit prej nesh. Projekti jone konsiston ne ndergjegjesimin e njerezve kundrejt problemeve ne dukje te vogla ,por qe me kalimin e kohes behen problemet kryesore ne jete. Projekti perfshin 30 reklama sensibilizuese dhe do te zbatohet ne nje kohezgjatje nje vjecare.

Temat qe perfshin projekti jane:

1. Shoqeria

Komunikimi social
Respekti ndaj njeri-tjetrit
Shqiperi e paster
Pergjegjesite ne pune,familje,shoqeri

2. Familja

Edukimi familjar
Dhuna ne familje
Divorci ,si ndikon ai
Respekti per prinderit

3. Shendeti

Semundjet me te perhapura ne shqiperi
Parandalimi I semundjeve
Duhani , Alkoli
Droga

4. Transporti

Respektimi I ligjeve te trafikut
Te drejtat dhe detyrat e kembesoreve
Te drejtat dhe detyrat e drejtuesve te automjeteve

5. Sportet

Llojet e sporteve
Sa angazhohen shqipetaret ne sport
Si ndikon sporti ne shendetin tone

Mbi kete projekt EDS foundation organizon nje konkurs mbi idete me te mira. Ne kerkojme bashkepunimin tuaj sepse duam qe ju te jeni pjese e ketij projekti,dhe sigurisht mbeshtetja juaj eshte e domosdoshme per ne.

Kushtet e konkursit

1. Idete duhet te perfshijne nje nga temat e mesiperme

2. Te jete e vertete , jo fantazi pa limit

3. Te jete histori e shkurter

4. Idete nuk duhet te jene kopje ,por origjinale te krijuar nga ju

5. Cdo person mund te hyje ne kte konkurs me me shume se nje ide ose teme.

Idete duhet te dergohen ne e-maile me informacion te plote

1. Emer

2. Mbiemer

3. Adrese

4. Nr .cel

dhe nese ju jeni nje nga fituesit ne do ju kontaktojme. Idete qe do fitojne do te marrin nje cmim te dhuruar nga ne.

Ky konkurs eshte I hapur ,mirepresim idete e juaja

Ju faleminderit !

Kontakt: info@eds-foundation.org

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds