Steelwings MOTOFEST 2018

Tradita vazhdon…

Edhe sivjet si çdo vit  tashmë vjen në Tiranë me gjithë magjin e tij  MotoFest. Ky spektakel  mbledh dhe fton të bashkohen me ne të gjithë dashamirësit e Harley Davidson, aventurave me motorra dhe sigurisht muzikës rrok  .  Tre ditë plotë atmosfer, ritëm, të ftuar  dhe adrenalinë.
Risitë dhe surprizat do të jenë të pranishme gjatë gjithë festës .

Mos mungoni,  bashkohuni edhe ju në datat 11-12-13 Maj në Sheshin “Skënderbej”.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds