Piano e re Koncertuale per Akademine e Arteve

Ja dolem!Piano jone tashme eshte rruges nga Gjermania drejtuar per ne zemrat tona.
Realisht pa fjale per mbeshtetjen financiare nga Raiffasen Bank e cila mbuloi te gjjthe pjesen e mbetur.
Po te duash te besh mire edhe ne Shqiperi ka njerez te mire te cilet do te ndihmojne dhe do te bashkohen me ty.
Ne e kemi te provuar tashme
Nje falenderim i vecante per Fischer Piano ne Shtutgart per profesionalizmin e tyre dhe per bashkepunimin deri ne fund. Duke treguar durim dhe pershtatje me rastin dhe kerkesat tona specifike

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds