Sponsorizimi i edicionit të XI – Albania Open 2010

Albania Open është një aktivitet internacional i organizuar nga Federata Aeronautike e Shqipërisë mbi disiplinën e fluturimit të lirë. Ky është edicioni i 11 i këtij aktiviteti një prej sponsorave të tij ishte dhe Fondacioni EDS.

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds