City Break Festival – MF17

City Break Festival – MF17

We believe that more than anything else, Tirana should offer quality vacations. This reality is difficult to define because the criteria are relativized according to the satisfaction of the individuals and necessarily the diversity and the creative offer are what harmonize a community to make it as positive and solidary as possible.MotoFest 2017 in itself […]

Steelwings MOTOFEST 2018

Steelwings MOTOFEST 2018

Tradita vazhdon… Edhe sivjet si çdo vit  tashmë vjen në Tiranë me gjithë magjin e tij  MotoFest. Ky spektakel  mbledh dhe fton të bashkohen me ne të gjithë dashamirësit e Harley Davidson, aventurave me motorra dhe sigurisht muzikës rrok  .  Tre ditë plotë atmosfer, ritëm, të ftuar  dhe adrenalinë.Risitë dhe surprizat do të jenë të […]