The Unknown

EDS Foundation in collaboration with “RPM Nautical” and “The Albanian Center for Marine Research” organized the open exhibition with the title “THE UNKNOWN” Albanian Underwater Heritage, 17 photographs selected from underwater expeditions carried out in the Ionian Sea. The Albanian Center for Marine Research has been engaged for years in research for underwater discoveries, marine […]

The Unknown

“Trashegimia Nënujore Shqiptare” përbën një pjesë të pasur të historisë dhe kulturës së Shqipërisë që lidhet me botën nën ujë. Kjo përfshin gjetjet arkeologjike, epokat e ndryshme dhe artefaktet që janë zbuluar në zonat detare të Shqipërisë, duke përfshirë rrënojat e anijeve, amforat dhe objekte të tjera të lashta. Kjo trashegimi ofron një dritë mbi […]

Steelwings MOTOFEST 2018

Steelwings MOTOFEST 2018

The tradition continues… This year, like every year, MotoFest has come to Tirana with all its magic. This spectacle gathers and invites to join us all lovers of Harley Davidson, motorcycle adventures and rock music safety. Three days of atmosphere, pace, complete and adrenaline.Innovations and surprises for all present throughout the holidays. Don’t miss it, […]

City Break Festival – MF17

City Break Festival – MF17

We believe that more than anything else, Tirana should offer quality vacations. This reality is difficult to define because the criteria are relativized according to the satisfaction of the individuals and necessarily the diversity and the creative offer are what harmonize a community to make it as positive and solidary as possible.MotoFest 2017 in itself […]

Steelwings MOTOFEST 2018

Steelwings MOTOFEST 2018

Tradita vazhdon… Edhe sivjet si çdo vit  tashmë vjen në Tiranë me gjithë magjin e tij  MotoFest. Ky spektakel  mbledh dhe fton të bashkohen me ne të gjithë dashamirësit e Harley Davidson, aventurave me motorra dhe sigurisht muzikës rrok  .  Tre ditë plotë atmosfer, ritëm, të ftuar  dhe adrenalinë.Risitë dhe surprizat do të jenë të […]

rejarlitet kalimtar

Days
Hours
Minutes
Seconds